ΠολυμέσαΗ φωνή των αυτόνομων αντιομοσπονδιακών φοιτητών στα Ιωάννινα είναι εδώ!!! Με ΤΟΛΜΗ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ αντιστεκόμαστε στις προσπάθειες των ηττοπαθών πολιτικών ταγών μας που επιδιώκουν να επιφέρουν στο νησί την ενυπόγραφη αποδοχή της διχοτόμησης!

Εκδήλωση «ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΜΕΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΓΩΜΕΝ ΠΕΤΡΕΣ” – 6/4/11

Από τη μια, ο γέρος βρακάς υποδέχεται τους νεοαφιχθείς «εισβολείς”(κατά τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια) στην Αμμόχωστο το 1960, από την άλλη Τούρκοι Αττίλες ετοιμάζονται να εκτελέσουν Κύπριους αιχμάλωτους. Η εξίσωση των δύο στο Ίδρυμα Brookings ήταν ένα μεγάλο ατόπημα του Προέδρου που εξίσωσε τη γενοκτόνο Τουρκία με τη μητέρα Ελλάδα.

Με καφέδες και επισκέψεις σε γάμους συντελείται το ξεπούλημα της Κύπρου!!!

Τιμώρησέ τους!!!

Στις 19 του Μάρτη ψηφίζουμε Α.Φ.Κ. Τόλμη!!!

Η εφαρμογή της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας συνεπάγεται και νομιμοποίηση ενός αριθμού εποίκων, κάτι που αποτελεί παραβίαση διεθνών κανονισμών αφού ο εποικισμός είναι διεθνές έγκλημα πολέμου.

Τόσο οι οπαδοί του σχεδίου Ανάν(παραμονή 45 000 εποίκων), όσο και των 50 000 του Χριστόφια, αγνοούν τους δημογραφικούς κινδύνους του εποικισμού αλλά και τις διαθέσεις των εποίκων που αναμένονται εξίσου «ειρηνικές” με αυτές το 1996 όταν θρηνήσαμε στη πράσινη γραμμή των ηρωομάρτυρα Τάσο Ισάακ.Αλήθεια Εξοχότατε, ποιο το μέλλον της νέας γενιάς στην Κύπρο; Σε μια Κύπρο που θα μαστίζεται από τη δικής σας επινόησης τουρκική εκ περιτροπής προεδρία, τη σταθμισμένη ψήφο και τους ΄50 000 νέους «συμπατριώτες” που θέλετε να νομιμοποιήσετε;


Η «δημοκρατία” που ονειρεύονται οι κομματικοί ταγοί της Κύπρου είναι αυτή της εξουδετερωμένης Ελληνικής πλειοψηφίας με την επιβολή της σταθμισμένης ψήφου.

Υπάρχει μεγαλύτερος ρατσισμός και από τον προσδιορισμό της ισχύος της ψήφου βάσει εθνικότητας; Αυτοί λοιπόν το μόνο που επιδιώκουν είναι την κατάργηση της δημοκρατίας με εγκαθίδρυση του ρατσιστικού διζωνικού δικοινοτικού άπαρτχαιντ.

ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!!!
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!!


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Α.Φ.Κ. ΤΟΛΜΗΣ

Εθνικό Μνημόσυνο Γρηγόρη Αυξεντίου & Ευαγόρα Παλληκαρίδη – 27.2.11Κατάθεση στεφάνου την 21η Φεβρουαρίου 2011


Κατάθεση στεφάνου την 28η Οκτωβρίου 2010

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε HTML ετικετών και ιδιοτήτων: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>