«

»

Οκτ 01

Αναγκαία απόκριση στις ύπουλες διαστρεβλώσεις της Σταλινικής Προοδευτικής

Είναι γεγονός πως το άτιμο τρίο, Προοδευτική-ΕΔΟΝ-ΑΚΕΛ έχουν αναγάγει την διαστρέβλωση της ιστορίας σε επιστήμη, παραπληροφορώντας συστηματικά τον λαό για ποικίλες πτυχές της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας.  Δεν θα αναλωθούμε στη διόρθωση όλων των λαθεμένων θεωρήσεων των απάτριδων εκθηλυμένων ψευδομπολσεβίκων που τυρρανούν την Κύπρο μας, αλλά θεωρούμε ότι είναι ορθό να τοποθετηθούμε σε κάποια γενικά πλαίσια.

Σύμφωνα με την Προοδευτική, λίγοι ήταν οι άνθρωποι που πίστεψαν και αγωνίστηκαν για την επιβίωση του νομικού προσώπου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η πλειοψηφία του Κυπριακού λαού, ”τυφλωμένη” δήθεν από το δηλητήριο του ”εθνικισμού-σοβινισμού” και με σημείο-σταθμό το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, οδήγησε στην Τουρκική εισβολή και τη μέχρι σήμερον κατοχή του 37% του νησιού μας.

Φυσικά από το 1960, έτος ίδρυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, μέχρι τον Ιούλιο του 1974, μεσολαβούν 14 χρόνια εσωτερικών αναταραχών, εμφύλιου αλληλοσπαραγμού και ουσιαστικής έλλειψης Δημοκρατικών διαδικασιών που προτιμά να λησμονεί το ΑΚΕΛ ούτως ώστε να δύναται να ασκεί την αντεθνική προπαγάνδα του.

Υπενθυμίζουμε τις δικοινοτικές ταραχές που ξέσπασαν το Δεκέμβριο τυ 1963 και είχαν μοναδικό υπαίτιο τη βουλιμική Τουρκία και τους ιμπεριαλιστικούς της στόχους.  Η εφημερίδα ”Χαραυγή” επαινούσε τα ηρωικά τέκνα της Κύπρου που συνέτριψαν τους Τούκρους στασιαστές.  Τίμησε ακόμα και το λόγχο εθελοντών του Νίκου Σαμψών!!!  Την ήττα των Τούρκων ακολούθησε ο άνανδρος βομβαρδισμός της Τηλtilliriaλυρίας. Σημειλωστε πως τα γεγονότα αυτά έλαβαν χώρα, μόλις το 1964, όταν στην Κύπρο δεν υπήρχε ούτε ο Στρατηγός Γρίβας ούτε η ΕΟΚΑ για να ”προκαλέσουν” τους Τουρκοκυπρίους.  Η Τουρκία άρχισε να δείχνει τις προθέσεις της αλλά οι πολιτικές δυνάμεις…πιάστηκαν στον ύπνο.

Υπενθυμίζουμε παράλληλα την προβοκάτσια της Κοφίνου και τον εκδιωγμό της Ελληνικής Μεραρχίας που απέστειλε ο Γεώργιος Παπανδρέου για να υπερασπιστεί τον Κυπριακό Ελληνισμό από την Τουρκική βαρβαρότητα.  Βεβαίως το ΑΚΕΛ που είχε εμφανιστεί με το σύνθημα :’Έξω οι φαντάροι του Παπανδρέου”, τάχθηκε ξεκάθαρα εναντίον της υπάρξεως της Ελληνικής Μεραρχίας στο νησί, εξού και συστρατεύτηκε μαζί με άλλες πολιτικές δυνάμεις, πλην εξαιρουμένου του Γλαύκου Κληρίδη στην προσπάθεια απομάκρυνσής της.

Υπενθυμίζουμε τα γλυκά καρυδάκια που κερνούσε το ΑΚΕΛ στον Υπουργό Αθλητισμού της Χούντας, Ασλανίδη ο οποίος και χρηματοδότησε τον ποδοσφαιρικό σύλλογο ”Ομόνοια” και μέχρι προσφάτως ετιτλοφορείτο ως επίτιμος πρόεδρος.  Το ΑΚΕΛ όχι μόνο δεν καταδίκασε την Χούντα των Αθηνών αλλά συνταυτίστηκαν και συνεργάστηκαν οικονομικά δημιουργώντας προσοδοφόρα μπίζνα.

Οι ανθελληνικές εξάρσεις του ΑΚΕΛ δεν είναι πρωτοφανές φαινόμενο, οι γνωστοί κολαούζοι του Ενρτογάν, να τρέχουν προς υπεράσπιση της ισλαμοφασιστικής Τουρκίας.  Ούτως ή άλλως, σήμερον μάχονται με νύχια και με δόντια, για να νομιμοποιήσουν την ύπαρξή τους στην μαρτυρική μεγαλόνησο μέσω της απαράδεχτης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Εμείς ως ΑΦΚ Τόλμη εναντιωνόμαστε στις εκτρωματικές φαντασιώσεις των ριψάσπιδων και νενέκων γραικύλων της ”Εζεκία Παπαϊωάννου” που έχουν στρώσει κόκκινα χαλιά στο κράτος-συμμορία του Ερντογάν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε HTML ετικετών και ιδιοτήτων: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>